Additional menu

Thuis sporten

Thuis fit blijven? Dat kan zeker! Lees hier goede tips om jouw trainingen thuis zo effectief mogelijk te maken. Heb je zelf nog goede tips? Laat het ons dan zeker weten.

Thuis sporten; alles wat je moet weten lees je hier!

Op sport en dieet vind je een tal van tips om ook thuis lekker aan de slag te kunnen. Dit kan gaan om je conditie op pijl te houden, om af te vallen of om spieren op te bouwen. Er zijn namelijk een tal van mogelijkheden om te sporten ook als je niet naar de sportschool kunt. Dit is wel zo handig en daarbij bespaart het je veel tijd! Door dat je thuis sport, heb je niet de reistijd naar de sportschool of wachttijd omdat jouw favoriete apparaat bezet is.

Thuis sporten zonder apparaten

Je kunt natuurlijk apparaten aanschaffen maar vaak is hier gewoon de plek niet voor. Begrijpelijk, want niet iedereen heeft een garage die ze tot een gym kunnen omtoveren. Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop sport gadgets verkrijgbaar waardoor thuis trainen helemaal zo gek nog niet is. Denk dan bijvoorbeeld aan weerstandsbanden en elastieken die verkrijgbaar zijn in diverse zwaartes. Daarbij zijn deze gadgets ook eenvoudig op te bergen.

Trainen met lichaamsgewicht

Om te sporten zijn gewichten ook niet altijd noodzakelijk. Je kunt prima met jouw eigen lichaamsgewicht trainen. Er zijn namelijk een tal van oefeningen waar je bijvoorbeeld alleen maar een stoel voor nodig hebt. In deze categorie vind je alles wat met thuissporten te maken heeft of je nu een beginner bent of al gevorderd, je zult hier een hoop bruikbare tips en oefeningen tegen komen die jou helpen om jouw doelen te behalen! Vind je het toch lastig om thuis aan de bak te gaan? Dan kun je er natuurlijk altijd een Personal Trainer bijhalen. Deze weten alles over de juiste oefeningen en motiveren jou om toch lekker aan de slag te gaan en aan jezelf te werken.