Additional menu

Personal trainers voor jou geselecteerd!

De beste personal trainers voor jou geselecteerd! Met deze personal trainers heb ik allemaal persoonlijk contact gehad. Alleen de personal trainers die in mijn beleving echt goed zijn in hun vak, worden hier aanbevolen!

 

 

De voordelen van een personal training programma

Personal training is één op één training met een gecertificeerde personal trainer. Deze training kan in een sportschool zijn maar ook in de buitenlucht. Bij personal training heb je een coach die samen met jou voor een langere periode werkt aan een gezonde leefstijl. Bij personal training wordt je begeleidt omtrent beweging, voeding en mental health. Daarbij kan personal training ervoor zorgen dat jij de juiste technieken aanleert tijdens het sporten zodat je minder snel sportblessures oploopt. Personal training is dus niet alleen sporten onder begeleiding maar helpt je ook bij het mentale gedeelte die je nodig hebt om gemotiveerd te blijven om de doelen te behalen die jij voor jezelf samen met je personal trainer gesteld hebt.

Wat kan een personal trainer voor jou betekenen?

Op deze pagina vind je diverse personal trainers die wij aanraden! Een PT is iemand die veel weet van hoe het lichaam in elkaar zit en hoe je bepaalde doelen kunt realiseren. Ze zijn op de hoogte van de fysieke gesteldheid van een lichaam. Daarbij kun je bij een PT rekenen op een goede begeleiding die erg efficient is. Een personal trainer kan jou helpen met jouw doelen te behalen denk dan aan:

Verder zorgt een personal trainer voor een goede structuur in jouw training en regelmaat. Ze kijken samen met jou wat het beste bij jou past. Aan de hand van jouw persoonlijke doelstellingen en wensen wordt een trainingsschema gemaakt die bij jou past.

De voordelen van een personal trainer

Een personal trainer kent de juiste technieken om bepaalde oefeningen op de correcte manier uit te voeren. Vaak krijgen sporters  doordat ze niet weten wat de juiste uitvoering is van bijvoorbeeld een bench press. Doordat een PT ervoor zorgt dat je effectief je trainingen doet, zorgt dit ervoor dat je sneller progressie ziet in een kortere tijd. Ook als je geen motivatie hebt voor jouw training of je aan jouw eetschema te houden heb jij jouw PT achter de hand die je weer terug op weg helpt en je motiveert om jouw doelen te behalen.

Blijvend resultaat met een personal trainer

Doordat je van een personal trainer veel kennis krijgt over voeding en training leer je ook op een andere manier leven. Er wordt samen met jou een voedingsschema opgesteld. Door dat je begint met deze levensstijl, ga jij jezelf hier steeds beter bij voelen. Je verandert door middel van de juiste voeding en sporten niet alleen je uiterlijk, je zult je ook aan de binnenkant een totaal ander mens voelen. Je verandert van binnen naar buiten. Op dit moment zul ook jij ontdekken dat nummers op de weegschaal niet jouw topprioriteit zijn. Goed voor jezelf zorgen zou de nummer 1 prioriteit moeten zijn en daar kun jij samen met een personal trainer voor zorgen.